FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

1. A www.cegfigyelo.com (a továbbiakban: Cégfigyelő) a Cégközlöny honlapjának figyelését végző program.

2. A figyelés keretében kulcsszavak adhatók meg, melyeknek a Cégközlöny honlapján történő megjelenése esetén a Cégfigyelő értesítő e-mailt küld a felhasználó által a regisztrációkor megadott e-mail címre.

3. A Cégfigyelőn megjelenő információkat, illetve a Cégfigyelő rendszere által e-mailben küldött adatokat mindenki saját felelősségére használhatja fel. A honlap felhasználója tudomásul veszi, hogy a honlap fejlesztőjét, karbantartóját, üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli az információk, adatok helyessége tekintetében.

4. A Cégfigyelő regisztrációját a felhasználók bármikor véglegesen törölhetik.

5. A Cégfigyelő számára fontos az Ön adatainak védelme, ezért az Ön által megadott adatokat a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, bizalmasan kezeljük.

A Cégfigyelőre nem kötelező a regisztráció.

Regisztráció esetén személyes adatot nem tárolunk, kizárólag a regisztrációkor megadott (vagy később módosított) e-mail címet, kódoltan a jelszót és a regisztráció időpontját. Valós e-mail cím a sikeres regisztrációhoz és a Cégfigyelő e-mailes értesítő funkciójának használatához szükséges. A regisztrációhoz értelemszerűen egy jelszó is tartozik, kérjük, ügyeljen arra, hogy ne könnyen kitalálható jelszót adjon meg, és azt rendszeres időközönként módosítsa. Regisztráció során a csillaggal megjelölt adatok kitöltése kötelező.

Az Ön által megadott tetszőleges adatokat sem ingyenesen, sem ellenszolgáltatás fejében nem adjuk ki harmadik személynek.

Regisztrációja bármikor törölhető, de ha ezt Ön nem szeretné elvégezni, a "KAPCSOLAT" menüpontban feltüntett e-mail címünkre küldött levelében bármikor kérheti a regisztrációja általunk történő törlését.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Karbantartást végzünk, a regisztráció és a belépés a hamarosan újra elérhető lesz!