FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

1. A www.cegfigyelo.com (a továbbiakban: Cégfigyelő) a Cégközlöny honlapjának figyelését végző program.

2. A figyelés keretében kulcsszavak adhatók meg, melyeknek a Cégközlöny honlapján történő megjelenése esetén a Cégfigyelő értesítő e-mailt küld a felhasználó által a regisztrációkor megadott e-mail címre.

3. A Cégfigyelőn megjelenő információkat, illetve a Cégfigyelő rendszere által e-mailben küldött adatokat mindenki saját felelősségére használhatja fel. A honlap felhasználója tudomásul veszi, hogy a honlap fejlesztőjét, karbantartóját, üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli az információk, adatok helyessége tekintetében.

4. A Cégfigyelő regisztrációját a felhasználók bármikor véglegesen törölhetik.

5. A Cégfigyelő számára fontos az Ön adatainak védelme, ezért az Ön által megadott adatokat a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, bizalmasan kezeljük.

A Cégfigyelőre nem kötelező a regisztráció.

Regisztráció esetén egy tetszőleges nevet kötelező megadni, melyet nem ellenőrzünk. Valós e-mail cím a sikeres regisztrációhoz és a Cégfigyelő e-mailes értesítő funkciójának használatához szükséges. A regisztrációhoz értelemszerűen egy jelszó is tartozik, kérjük, ügyeljen arra, hogy ne könnyen kitalálható jelszót adjon meg, és azt rendszeres időközönként módosítsa. Regisztráció során a csillaggal megjelölt adatok kitöltése kötelező.

Az Ön által megadott tetszőleges adatokat sem ingyenesen, sem ellenszolgáltatás fejében nem adjuk ki harmadik személynek, de a Cégfigyelő partnereinek szolgáltatásairól tájékoztatást küldhetünk.

Regisztrációja bármikor törölhető, de ha ezt Ön nem szeretné elvégezni, a "KAPCSOLAT" menüpontban feltüntett e-mail címünkre küldött levelében bármikor kérheti a regisztrációja általunk történő törlését.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
REGISZTRÁCIÓ


BELÉPÉS FACEBOOK-FIÓK NÉLKÜL
ELFELEJTETT JELSZÓ

Ekkor ellenőriztük utoljára a Cégközlöny online felületét:
2018.03.22. 22:05:55